Відкритий пиріг з черешнею

Аватар пользователя Irina2408
Кулинар 6 уровня
Відкритий пиріг з черешнею

Цей пиріг для тих хто любить багато начінки, та мало тіста... Готується швидко, тісто не треба охолоджувати, залишається тільки чекати поки випікається)))

Список ингредиентов

  • борошно1,5 склянки
  • цукор1/2 склянки
  • вершкове масло 110г
  • розпушувач1/2 ч.л.
  • сіль1 щеп
  • яйце1 яйцо
  • для начинки:
  • черешня400г (без кісток)
  • цукор130г ( за смаком)
  • крахмаль1,5 ст.л.

Способ приготовления

Борошно змішайте з цукор, сіллю та розпушувачем, додайте холодне вершкове масло та перетріть в крошку.

Додайте яйце та швидко замішайте тісто. Відкладіть четверту частиту тіста, а те що залишилось викладіть в форму.

Черешню перемішайте з цукром та крахмалом.

Викладіть начинку на тісто, а те тісто, що відкладали порвіть на шматочки та покладіть зверху.

Випікати при температурі 175С приблизно 45 хвилин, орієнтуйтесь по своїй духовці.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Гарний пиріг! Але не такий він же й швидкий: тільки випікати його 45 хвилин, а ще треба зробити тісто та видалити кісточки з черешні. А в умовах конкурсу написано: приймаються будь-які страви, які можна приготувати за 30 хвилин – весь процес від ідеї до подачі не повинен перевищувати півгодини.

Аватар пользователя Котенок
4 уровень

Спасибо! Так пусть уберут с конкурса)))) я не обижусь))))

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Красивий пиріг

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую, Оксана!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Чудовий пиріг!
Обожнюю пироги з черешнею !!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую, Рая! В мене в цьому році гарний врожай)))

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Ириша, классный пирог! Узнаю сразу твои рецепты!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

скажите пож а можно такой пирог делать с вишней

Аватар пользователя Гуличка
1 уровень