Салат з тунцем, свіжою морквою та клюквою

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Салат з тунцем, свіжою морквою та клюквою

Дуже ніжний салат з тунця! Клюква додає легку кислинку, морква – деяку солодкість. Все разом, з тунцем, виходить дуже смачно!

Список ингредиентов

  • консервований тунеь у власному соку 100 г
  • морква70 г
  • клюква 2 ст л
  • зелена цибуля 4-5 пір'їн
  • густий натуральний йогурт і майонез по 1 ст л
  • сіль, чорний мелений перецьза смаком
  • зелень для прикрашання

Способ приготовления

Моркву помити, почистити й натерти на середній тертці.
Зелену цибулю помити і дуже дрібно нарізати. Клюкву розморозити.

З тунця злити рідину і подрібнити.

Для заправки змішати йогурт зі сметаною, сіллю та чорним меленим перцем.

У миску викласти зелену цибулю, тунця, моркву і клюкву.
Додати заправку.

Добре перемішати.

За допомогою кільця викласти салат на тарілку, зверху викласти трохи заправки. Прикрасити клюквою та зеленню за смаком.

Дуже приємний смак!