Курячі відбивні у сирному клярі

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Курячі відбивні у сирному клярі

Ніжні, соковиті відбивні лише за лічені хвилини! Ситно, смачно, швидко! Поки смажаться відбивні, можна зробити овочевий салат, і у вас вийде чудова вечеря!

Список ингредиентов

  • куряче філе 300 г
  • твердий сир100 г
  • яйця курячі1 шт
  • молоко 1-2 ст л
  • борошно пшеничне 2 ст л
  • сіль, чорний мелений перець, спеціїза смаком
  • сухарі панирувальні 3-5 ст л
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Нарізати філе завтовшки 1-1,5 см – по 1 шматку на порцію.

Злегка відбити філе, розмістивши його між шарами плівки.

Для кляру добре розбовтати яйце віделкою, додати натертий на середній тертці твердий сир, молоко, борошно, сіль та чорний мелений перець.
Панірувальні сухарі викласти у мисочку.

Обваляти філе у сухарях,

потім обмакнути у сирний кляр.

Знову обкачати у сухарях.

Викласти філе на добре розігріту з олією сковороду і смажити на середньому вогні до утворення золотистої скоринки. Потім перевернути, трохи зменшити вогонь і смажити з іншої сторони до готовності.

В такій товстій (і смачній) паніровці куряче філе залишається ніжним і соковитим.