Люля-кебаб, тушкований з цибулею

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Люля-кебаб, тушкований з цибулею

Дуже ніжні та ароматні ковбаски-кебаби. Як додаток – надзвичайно смачна цибуля.

  • Время приготовления: 45 минут
  • Количество порций: 2 порції
  • Кухня: Туркменская кухня

Список ингредиентов

  • м'якоть баранини 300 г
  • сало 10 г
  • ріпчаста цибуля 70 г
  • вершкове масло 15 г
  • зелень 10 г
  • сіль, перець, спеціїза смаком

Способ приготовления

Баранину (котлетне м'ясо), сало і 20 г цибулі перекрутити через м'ясорубку. Додати сіль, перець, спеції за смаком, добре перемішати, потім вибити фарш.
Фарш зформувати у ковбаски, підсмажити їх на маслі. Додати нарізану напівкільцями цибулю і тушкувати на маленькому вогні під кришкою хвилин 15, до готовності.

При подачі притрусити зеленню.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Це дуже смачно!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Дякую, Іро!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Яка смакота

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую, Оксано!

Аватар пользователя ra36
6 уровень