Салат зі шпрот з яблуком та чорносливом

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Салат зі шпрот з яблуком та чорносливом

Частіше зі шпротами роблять бутерброди, але ж і салати з ними виходять дуже смачними!

  • Количество порций: 2-3 порції
  • Кухня: Европейская кухня

Список ингредиентов

  • яйця курячі 2 шт, варені вкруту
  • вершкове масло2 ст л
  • цибуля ріпчаста2 шт, середнього розміру
  • картопля варена2 шт, середнього розміру
  • яблуко 1 шт, кислувате
  • шпроти в олії 1 банка
  • чорносив 3-5 шт
  • майонезза смаком

Способ приготовления

Цибулю мілко нарізати і обсмажити на маслі до прозорості.
Яйця розділити на білки та жовтки. Білки натерти на крупній тертці.
Картоплю почистити й натерти на крупній тертці.
Яблука почистити, вирізати серцевину і натерти на крупній тертці.
Чорнослив помити, якщо він сухий - обдати окропом, і мілко нарізати.
Жовтки натерти на дрібній тертці.Вийняти шпроти з банки, розім'яти віделкою.

Салат викладати шарами: шпроти,

білки,

майонез, картопля, майонез,

яблуко,цибуля,

майонез, жовтки

і чорнослив.

Хто не хоче возитись (хоч часу цей салат забирає зовсім мало), можна просто змішати всі інгредієнти і заправити салат майонезом. Все одно вийде смачно!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачний салатик

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
6 уровень