Куряча печінка в сметанно-часниковому клярі

Куряча печінка в сметанно-часниковому клярі

Кляр виходить ніжний, і дозволяє зберегти печінку від пересушування.

Список ингредиентов

  • куряча печінка500 г.
  • яйця2 шт.
  • сметана або майонез4 ст.л
  • часник(зубчики)3 шт.
  • борошно4 ст.л.
  • сіль та мелений чорний перець
  • олія для смаження
  • спеції за смаком

Способ приготовления

Часник чистимо і подрібнюємо. Перемішуємо яйце, часник, сметану або майонез, сіль, перець.

Додаємо борошно. Добре перемішуємо

Печінку миємо , очищаємо від плівок, при бажанні ріжемо на порційні шматки.Злегка відбиваємо і посипаємо вашими улюбленими спеціями. Я використовувала нові спеції від Торчин(дуже мені сподобалися).

Розігріваємо сковорідку з олією. Макаємо шматочки печінки в кляр і викладаємо на гарячу олію. Обсмажуємо з двох сторін по кілька хвилин із закритою кришкою.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачно!

Аватар пользователя Котенок
4 уровень

Дуже смачно)Дякую!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Смачно, ситно, просто!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень