Ніжні та пишні сирники без яєць

Ніжні та пишні сирники без яєць
  • Время приготовления: 30 минут
  • Количество порций: 4

Список ингредиентов

  • cир домашній180г.
  • щіпотка солі
  • цукор1-2ч.л.
  • борошно пшеничне1ст.л.
  • борошно для паніровки
  • олія для смаження

Способ приготовления

Додаємо в сир сіль, цукор і борошно. Гарненько розмішуємо, в результаті маса не повинна липнути до рук.

Щоб сирники були однакового розміру, з отриманого тіста робимо товсту ковбаску і розрізаємо її на однакові шайби.
Кожну шайбочку трохи обвалюють в борошні, підрівнюємо.

У сковорідку додаємо олію, сильно нагріваємо і викладаємо сирники, накриваємо сковорідку кришкою, зменшуємо вогонь і
не чіпаємо сирники, поки їх нижня частина не підрум'яниться.
Потім перевертаємо їх і знову смажимо під кришкою до готовності.

Смачного!