"Татарська пісня" з кабачків

- Время приготовления: 8 часов и более
Список ингредиентов
- кабачки — 2кг.
- перець болгарський червоний — 1 шт.
- яблуко — 1 шт.
- цибуля ріпчаста — 1 шт.
- перець чилі — 1-2 шт.
- перець червоний мелений — 1/2 або 1 ч.л.
- морква — 1 шт.
- часник — 1 головка
- томатна паста — 70г.
- цукор — 1склянка
- олія — 200мл.
- сіль — 50г.
- оцет 9% — 100мл.
Способ приготовления

Кабачки помити, обсушити кухонним рушником. Не очищаючи від шкірки відрізати плодоніжки, розрізати кабачки пополам, вийняти насіння (якщо є), і нарізати брусочками.

У блендер покласти всі овочі, крім кабачків, і подрібнити.

До овочів в блендер додати сіль, оцет, цукор, олію, томатну пасту, і ще раз подрібнити.

Соус перелити в каструлю, довести до кипіння.
У соус покласти підготовлені кабачки. Перемішати.

Підлива не покриє всі кабачки, але це відразу, в процесі приготування кабачки виділять сік, і підливи стане досить. Варити потрібно, приблизно, 1-1,5 години.

Гарячий салат розкласти по стерилізованим банкам, закрутити стерильними кришками, перевернути банки кришками вниз, накрити ковдрою і залишити так до наступного дня.
Вихід -3 банки об'ємом 0,5 літра і 1 банка -0,7л.

Смачного!

- Дата публикации: 19.07.18 - 21:04
- Добавлен в кулинарную книгу: 13
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 5)
Смакота!
Взимку знадобиться!!
Рая,дякую!!!
Це дуже смачно, рекомендую спробувати 