"Татарська пісня" з кабачків

"Татарська пісня" з кабачків
  • Время приготовления: 8 часов и более

Список ингредиентов

  • кабачки2кг.
  • перець болгарський червоний1 шт.
  • яблуко1 шт.
  • цибуля ріпчаста1 шт.
  • перець чилі1-2 шт.
  • перець червоний мелений1/2 або 1 ч.л.
  • морква1 шт.
  • часник1 головка
  • томатна паста70г.
  • цукор1склянка
  • олія200мл.
  • сіль50г.
  • оцет 9%100мл.

Способ приготовления

Кабачки помити, обсушити кухонним рушником. Не очищаючи від шкірки відрізати плодоніжки, розрізати кабачки пополам, вийняти насіння (якщо є), і нарізати брусочками.

У блендер покласти всі овочі, крім кабачків, і подрібнити.

До овочів в блендер додати сіль, оцет, цукор, олію, томатну пасту, і ще раз подрібнити.

Соус перелити в каструлю, довести до кипіння.
У соус покласти підготовлені кабачки. Перемішати.

Підлива не покриє всі кабачки, але це відразу, в процесі приготування кабачки виділять сік, і підливи стане досить. Варити потрібно, приблизно, 1-1,5 години.

Гарячий салат розкласти по стерилізованим банкам, закрутити стерильними кришками, перевернути банки кришками вниз, накрити ковдрою і залишити так до наступного дня.

Вихід -3 банки об'ємом 0,5 літра і 1 банка -0,7л.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смакота! Взимку знадобиться!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Рая,дякую!!! Це дуже смачно, рекомендую спробувати

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень