Риба, запечена під сиром

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Риба, запечена під сиром

Швидко приготовлена риба, без попереднього смаження. Виходить смачною і соковитою. Хто бажає, можна додавати ще й тонко нарізану картоплю.

  • Время приготовления: 45 минут
  • Количество порций: 2 порції
  • Кухня: Европейская кухня

Список ингредиентов

  • філе морської риби (зубатка) 300 г
  • болгарський перець0,5 шт
  • ріпчаста цибуля, невелика 1 шт
  • помідор 1 шт
  • соус бешамель3 ст л
  • твердий сир 40 г
  • олія 1 ч л
  • сіль, спеції, борошноза смаком

Способ приготовления

Цибулю почистити, всі овочі помити, у перця вичистити насіння. Нарізати цибулю напівкільцями, перець – соломкою, помідори – кружальцями.

Філе риби розморозити. У мене зубатка – я не очікувала повного розмороження.
Рибу поисолити, приправити спеціями за смаком та обкачати у борошні. Викласти у змащену олією форму для запікання.
Викласти на рибу цибулю.

Навкруги риби (якщо форма кругла, залишається багато пустого місця) викласти перець.

Зверху вкрити кружальцями помідорів.

Покрити все соусом бешамель. Поставити запікати у розігріту до 180 градусів С духовку на 30 хвилин.

Потім притрусити тертим сиром (або просто викласти тонкий пласт сиру) і поставити у духовку ще хвилин на 5, до розплавлення сиру.

Подавати страву гарячею.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачна рибка

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую, Оксано!

Аватар пользователя ra36
6 уровень