Салат "Кабачки по-корейськи"

Салат "Кабачки по-корейськи"
  • Время приготовления: 1,5 часа
  • Количество порций: 4

Список ингредиентов

  • кабачки(почищені)3кг.
  • морква500г.
  • цукор200г.
  • олія100г.
  • оцет100г.
  • часник (зубці)12шт.
  • сіль2 ст.л.
  • приправа для корейської моркви1 упаковка

Способ приготовления

Я брала от таку приправу.

Для приготування салату необхідно почистити кабачки і натерти на тертці для корейської моркви. (якщо кабачки молоді,то можна не чистити). Моркву почистити і теж натерти на тертці. Скласти всі овочі в одну миску. Змішати спеції, подрібнений часник , олію, оцет і додати до овочів.

Розкласти салат по стерильних баночках. Стерилізувати 25-30 хвилин. Закатати та закутати на ніч.

Смачного!