Піца по-селянськи з двома видами сиру та помідорами

- Время приготовления: 1,5 часа
- Количество порций: 4-6
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс "Літній сніданок для всієї родини"
Список ингредиентов
- тісто:
- борошно пшеничне — 200 г.
- вода — 125 мл.
- сухі дріжджі — 1 ч.л.
- олія без запаху — 4 ст.л.
- сіль — 1/2 ч.л.
- цукор — 1/2 ч.л.
- начинка:
- домашній сир — 200г.
- твердий сир — 200 г.
- помідори — 2 шт.
- болгарський перець — 1 шт.
- спеції
Способ приготовления

У миску наливаємо теплу воду, всипаємо туди ж сухі дріжджі (швидкодіючі), вливаємо олію , додаємо сіль і цукор. Все добре розмішуємо.

Потім всипаємо просіяне борошно (одну столову ложку з гіркою залишаємо), замішуємо ложкою тісто.Решту борошна висипаємо на робочу поверхню, змащуємо руки олією, ретельно вимішуємо тісто. Більше борошна додавати не потрібно, щоб не забити тісто. Готове тісто виходить неймовірно м'яке, не липне до рук.Накриваємо тісто і залишаємо на столі на 30-40 хвилин.

Форму для піци змащуємо олією (у мене форма діаметром 30 см.).Тісто розтягуємо руками, формуючи невеликі бортики.

Робимо начинку: в миску викладаємо сир (будь-якої консистенції) і трохи розминаємо його виделкою.Солимо і перчимо до смаку, при бажанні додаємо зубчик часнику.

Отриманою сирною масою змащуємо тісто, акуратно розподіляючи її.

Стиглі помідори нарізаємо кружечками, товщиною не більше 5 міліметрів, розкладаємо по всій поверхні піци.

Зверху посипаємо натертим твердим сиром.

Відправляємо піцу в духовку, попередньо розігріту до 190-200 градусів, на 25-30 хвилин.

Смачного!
- Дата публикации: 05.08.18 - 13:30
- Добавлен в кулинарную книгу: 3
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 5)
Чудова піца!
Дякую,Рая