Смузі-боул

Смузі-боул

Смузі-боул – це густий варіант смузі, який не п'ють, а їдять з глибокої миски ложкою. Крім того, цей смузі прикрашають ягодами, фруктами, насінням. А ось готувати його так саме легко, як і звичайний смузі. А ще він корисний та смачний. Його із задоволенням їсть навіть моя донька, яка не любить молочних продуктів.

Список ингредиентов

  • слива (без кісточок) + полуниця100 г
  • вівсяні пластівці екстра2 ст.л.
  • горіхи1 ст. л.
  • мед1 ст. л.
  • йогурт натуральний80 мл
  • для прикраси:
  • кокосова стружказа смаком
  • слива, малиназа смаком

Способ приготовления

У чашу подрібнювача покласти вівсяні пластівці, горіхи та сливу з полуницею. Подрібнити. Замість сливи можна використовувати будь яку ягоду(малину, чорницю, то що).

Додати йогурт (в мене домашній, власного приготування) та мед за смаком.

Змішати до кремової текстури. Перелити у глибоку тарілку.

Можна Їсти і так. Але краще прикрасити, наприклад, сливами, малиною та кокосовою стружкою.

Приємного сніданку!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Яка красота та смакота

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Оксано, дякую!

Аватар пользователя Котенок
4 уровень