
Смузі-боул

Смузі-боул – це густий варіант смузі, який не п'ють, а їдять з глибокої миски ложкою. Крім того, цей смузі прикрашають ягодами, фруктами, насінням. А ось готувати його так саме легко, як і звичайний смузі. А ще він корисний та смачний. Його із задоволенням їсть навіть моя донька, яка не любить молочних продуктів.
- Время приготовления: 5 минут
- Количество порций: 1
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс "Літній сніданок для всієї родини"
Список ингредиентов
- слива (без кісточок) + полуниця — 100 г
- вівсяні пластівці екстра — 2 ст.л.
- горіхи — 1 ст. л.
- мед — 1 ст. л.
- йогурт натуральний — 80 мл
- для прикраси:
- кокосова стружка — за смаком
- слива, малина — за смаком
Способ приготовления

У чашу подрібнювача покласти вівсяні пластівці, горіхи та сливу з полуницею. Подрібнити. Замість сливи можна використовувати будь яку ягоду(малину, чорницю, то що).

Додати йогурт (в мене домашній, власного приготування) та мед за смаком.

Змішати до кремової текстури. Перелити у глибоку тарілку.

Можна Їсти і так. Але краще прикрасити, наприклад, сливами, малиною та кокосовою стружкою.

Приємного сніданку!
- Дата публикации: 15.08.18 - 15:06
- Добавлен в кулинарную книгу: 9
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 3)
Пошук рецептів
- Нас вже 28414, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40826
Навіщо потрібен цей сайт?
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів
або увійти →
Рекомендуем почитать
Рецепт тижня
Яка красота та смакота
Оксано, дякую!