Теплий салат з куркою

Багатьом знайомі і припадають до смаку незвичайні комбінації м’яса птиці і фруктів. Так, бездоганним варіантом є теплий салат з куркою і обсмаженими персиками. Поєднання інгредієнтів в ньому настільки вишукане і гармонійне, що не дозволить залишити байдужим нікого.
- Количество порций: 2-3
Список ингредиентов
- половина курячої грудки
- пучок листя молодого буряка
- персики — 2-3 шт.
- зубчик часнику — 1 шт.
- оливкова олія ev — 2 ст.ложки
- бальзамічний оцет — 1 ст. ложка
- мед рідкий — 1 ч. ложка
- сіль, перець за смаком
Способ приготовления

Приготувати соус: змішати оливкову олію в маленькій баночці з бальзамічним оцтом та медом. За бажанням додати часник та дрібку солі, Добре перемішати.
Куряче філе нарізати на смужки, приправити сіллю, перцем. Можна додати улюблені приправи до курки. Обсмажуємо м’ясо до рум’яної скоринки на ложці оливкової олії, на добре розігрітій сковорідці, не надто довго, щоб грудка не була суха. З персиків зняти шкірку, попередньо занурити у гарячу воду, а потім на пару секунд у холодну. Нарізати більшими шматочками. Листя буряків змішати з соусом, викласти на дно тарілки, зверху розкласти шматочки курки і персиків.
Подавати до столу теплим. Смачного!

Для приготування салату також можна використовувати консервовані персики.

- Дата публикации: 21.08.18 - 20:59
- Добавлен в кулинарную книгу: 4
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 6)
Смакота
Дякую)))