Тушковані кабачки з яйцями

Тушковані кабачки з яйцями

Чим ви найчастіше снідаєте? Я хочу запропонувати яскравий літній рецепт яєчні з тушкованими кабачками

Список ингредиентов

  • кабачки1 шт.
  • часник (зубці)3шт.
  • яйця2 шт.
  • зелень петрушки
  • цибуля ріпчаста1 шт.
  • олія1 ст.л.
  • сіль та мелений чорний перець

Способ приготовления

Очистіть і подрібніть часник і цибулю.В сковорідці на олії обсмажте до прозорості цибулю,

Вимийте кабачок, зріжте краї і наріжте невеликими кубиками.

Додайте кабачки і спеції до цибулі, гарно все перемішайте.

Влийте в сковорідку трошки води і додайте часник. Тушіть овочі на повільному вогні протягом 5 хвилин.

Приготуйте яйця.

Коли кабачки стануть м'якими, а зайва рідина випарується , додайте в блюдо яйця.

Добре перемішайте яйця з овочами за допомогою вилки і тушкуйте страву до тих пір, поки яйця не будуть готові. Присипте яєчню подрібненою петрушкою і подавайте до столу.

Смачного!