Карамельно-яблучний крем

Пропоную приготувати смачний і корисний карамельно-яблучний крем. Цей крем можна приготувати ввечері і подати зранку. Такий крем готую на вихідні дні.
- Время приготовления: 1,5 часа
- Количество порций: 4
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс "Літній сніданок для всієї родини"
Список ингредиентов
- вода — 3ст.л
- молоко — 500 мл.
- пудинг(порошок) — 40г.
- цукор — 200 г.
- яблука — 500г.
Способ приготовления

Яблука помити і почистити.

Натерти на грубій тертці. Помістити яблука в сотейник з товстим дном. Додати воду і тушкувати на маленькому вогні.
Яблука повинні розваритися (в мене за 15 хвилин були розварені)

Подрібнити яблука за допомогою блендера. Охолодити.

На сковорідку з товстим дном викласти цукор.Нагрівати на середньому вогні, помішуючи, до карамелізації цукру.

Тут же поруч нагрівати молоко до гарячого стану.

Я використовувала от такий пудинг з карамельним смаком.

З'єднати гаряче молоко і карамелізований цукор.

Розмішувати на маленькому вогні до повного розчинення цукру.

Охолоджене яблучне пюре з'єднати з пудингом. Добре розтерти.Додати молоко.Довести на маленькому вогні до кипіння і готувати 2-3 хвилини. Охолодити.

Смачного!

- Дата публикации: 24.08.18 - 19:35
- Добавлен в кулинарную книгу: 4
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 3)
Яка смакота
Це смачно та корисно. Дякую