Паштет з баклажан та сочевиці

Аватар пользователя vorobyshek
Кулинар 6 уровня
Паштет з баклажан та сочевиці

Хочу запропонувати вам смачний паштет, який не тільки можна їсти з хлібом, але й також додавати у макарони або каші.
У мій день народження 1 вересня ми снідали саме так.

Список ингредиентов

  • баклажани2 шт
  • яйця варені2 шт
  • сочевиця красна варена1 склянка
  • сир плавлений1 шт( 100 г)
  • сільза смаком
  • петрушка

Способ приготовления

Для цього паштету знадобляться такі складові:
Запечені баклажани, варена красна сочевиця, варені яйця та плавлений сир.
Сочевицю можна зварити ввечері та запекти баклажани.
А вранці швидко все приготувати.

Баклажани треба помити, обрізати кінці та наколоти виделкою.
Далі я запікаю у духовці у фользі( матовою стороною назовні, глянсовою всередину) при 180 градусах десь біля 30 хвилин( до м'якості).

А вранці все робиться неймовірно швидко:
Я протираю через сито спочатку баклажани, зверху сочевицю.

Потім яйця

Та сир.

Підсолювати за смаком та змішати до однорідності.

А після кожен їсть так, як йому смакує.
Хтось змішує з макаронами та зверху притрушуючи різаною петрушкою.

Хтось любить звичайний бутерброд( хліб змащенний паштетом та зверху нарізана петрушка).

А хтось просто ложкою або хлібцем...
Однаково смачно та ситно.
Смачного і вам!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачно

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую, Оксано!

Аватар пользователя vorobyshek
6 уровень

Хорший паштет, овощной, а вкуснеький!

Аватар пользователя Лепачка
3 уровень

Спасибочки!!!!

Аватар пользователя vorobyshek
6 уровень

Спасибо! Люблю такие паштеты!

Аватар пользователя vasilisa...
0 уровень

На здоров'я!

Аватар пользователя vorobyshek
6 уровень