
Паштет з баклажан та сочевиці

Хочу запропонувати вам смачний паштет, який не тільки можна їсти з хлібом, але й також додавати у макарони або каші.
У мій день народження 1 вересня ми снідали саме так.
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс "Літній сніданок для всієї родини"
Список ингредиентов
- баклажани — 2 шт
- яйця варені — 2 шт
- сочевиця красна варена — 1 склянка
- сир плавлений — 1 шт( 100 г)
- сіль — за смаком
- петрушка
Способ приготовления

Для цього паштету знадобляться такі складові:
Запечені баклажани, варена красна сочевиця, варені яйця та плавлений сир.
Сочевицю можна зварити ввечері та запекти баклажани.
А вранці швидко все приготувати.

Баклажани треба помити, обрізати кінці та наколоти виделкою.
Далі я запікаю у духовці у фользі( матовою стороною назовні, глянсовою всередину) при 180 градусах десь біля 30 хвилин( до м'якості).

А вранці все робиться неймовірно швидко:
Я протираю через сито спочатку баклажани, зверху сочевицю.

Потім яйця

Та сир.

Підсолювати за смаком та змішати до однорідності.

А після кожен їсть так, як йому смакує.
Хтось змішує з макаронами та зверху притрушуючи різаною петрушкою.

Хтось любить звичайний бутерброд( хліб змащенний паштетом та зверху нарізана петрушка).

А хтось просто ложкою або хлібцем...
Однаково смачно та ситно.
Смачного і вам!
- Дата публикации: 04.09.18 - 18:23
- Добавлен в кулинарную книгу: 2
- Рейтинг:4.5(средняя оценка: 4.5, всего голосов: 4)
- Нас вже 28416, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40826
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів
Смачно
Дякую, Оксано!
Хорший паштет, овощной, а вкуснеький!
Спасибочки!!!!
Спасибо! Люблю такие паштеты!
На здоров'я!