Пшоняні оладки з яблуками

Аватар пользователя gutka
Кулинар 6 уровня
Пшоняні оладки з яблуками

Поживна пшоняна каша, яка залишилась з обіду вчорашнього дня, та соковиті літні яблука - ідеальні складові для швидкого та смачного сніданку.

Список ингредиентов

  • каша пшоняна зварена200 г.
  • яблуко кисло-солодке2 шт.
  • пудинг (вершковий/ванільний)40 г.
  • яйця2 шт.
  • дрібка солі
  • куркума 0,5 ч.ложки
  • сік половини лимона
  • олія кокосова для смаження
  • йогурт натуральний густий200 мл.

Способ приготовления

Пшоняну кашу, зварену напередодні, розім'яти за допомогою виделки.

Яблука вимити, очистити від шкірки та стерти на грубій стороні тертки. Скропити соком лимону.

У глибокій мисці з'єднати пшоняну кашу, терті яблука та сухий пудинг. У мене з вершковим смаком.
Пудинг можна замінити на кукурудзяний крохмаль.

До маси додати яйця, мелену куркуму та ретельно все перемішати.

Залишити на 10-15 хвилин.

Далі з приготовленої маси смажити оладки, до рум'яної скоринки, з обох сторін на розігрітій з кокосовою олією сковорідці.
Можна використати й соняшникову олію, але кокосова надає оладкам особливого аромату.

Подавати до столу з натуральним йогуртом або сметаною. Зверху оладки, за бажанням можна притрусити цукровою пудрою.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Такі смачні та сонячні!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дякую)

Аватар пользователя gutka
6 уровень