Курячі відбивні в томатному маринаді

Курячі відбивні в томатному маринаді

Вибачаюсь за неякісні фото,але дуже хотілось з вами поділиться смачним рецептом,а мій фотоапарат у ремонті,тому скористалася старим. Курка дуже смачна та соковита,якщо залишити на нічь,буде ще смачніше.

  • Время приготовления: 3 часа
  • Количество порций: 4

Список ингредиентов

  • куряча грудка500 г
  • яйце1 шт.
  • томатна паста1 ст.л.
  • часник1 з.
  • борошно1 ст.л.
  • цибуля маленька1 шт.
  • сіль та перець зі смаком

Способ приготовления

Грудку ріжемо на пластинки і відбиваємо, часник та цибулю дрібно нарізуємо

Яйце злегка збити і додати усі інші інгредієнти, ставимо в холодильник на декілька годин, можна на ніч.

Обсмажити на олії з обох боків.Я подавала з овочами, але можна будь-який гарнір за вашим смаком.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смакота Апетитне м"яско

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дуже дякую!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

люблю з курочки готувати Чахохбілі по-грузинскі, треба спробувати відбивні в томатному маринаді

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Я обожнюю Чахохбілі та Сациві! Це звісно набагато простіше,для тих в кого мало часу на приготування,але теж смачно!Дякую!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Люблю куриные отбивные готовить, Наташа благодарю за рецепт, обязательно приготовлю

Аватар пользователя Ганка
6 уровень

Большое Вам спасибо!Очень приятно!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень