Курка по-єврейськи

Курка по-єврейськи

Для тих хто дуже любить цибулевий соус,бо його тут дуже багато,та він дуже смачний,а курка просто тане у і.Заходьте у гості!

  • Время приготовления: 1 час
  • Количество порций: 6

Список ингредиентов

  • курка1.5 кг
  • цибуля500 г
  • сода0.5 ч.л.
  • сіль та перець зі смаком
  • олія50мл

Способ приготовления

Цибулю ріжемо на кубики,додаємо олію,сіль та перець,а ще соду,яка нашу цибулю перетворить на смачний соус.Накриваємо кришкою та тушкуємо 10-15 хвилин.

Потім зверху викладаємо курку на наш соус,накриваємо кришкою та тушкуємо до м'якості курки. Періодично перегортаючи шматочки.

Ось така смакота!

Солодкуватий соус,та ніжна курка,це дуже смачно! Можна подавати з картоплею,але ми куштували з домашнім хлібчиком!Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачна курочка А ще дуже зацікавило додавання соди

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Ось і вирішила спробувати з чистої цікавості! Дякую,Оксано!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дуже апетитно

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Дуже дякую,Катя!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Интересная идея с добавлением соды, беру на заметку, благодарю Наташа

Аватар пользователя Ганка
6 уровень

Я раньше соду только в печеночные котлеты добавляла,поэтому тоже заинтерисовалась рецептом именно из-за не! Она делает луковую подливку особенной!Попробуйте!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень