Булгур з грибами в мультиварці

Булгур з грибами в мультиварці

Якщо ви берете сухі гриби, тоді їх потрібно замочити на 5-6 годин.

Список ингредиентов

  • цибуля ріпчаста1 шт.
  • морква1 шт.
  • гриби ( в мене печериці)500г.
  • олія2 ч.л.
  • вода2 склянки
  • булгур200г.

Способ приготовления

Наливаємо в чашу мультиварки олію і виставляємо режим "Тушение". Відправляємо туди нарізану цибулю та натерту моркву,

додаємо нарізані пластинами печериці та готуємо хвилин 15. (можна 2-3 рази перемішати)

Тепер додаємо крупу, cіль та приправи за смаком, наливаємо воду та готуємо в режимі "Тушение" хвилин 30-40.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачно і ситно!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Рая, дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Обожнюю булгур!Дуже смачно!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень