Кіноа з овочами та шинкою

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Кіноа з  овочами та шинкою

Смачна і дуже ситна друга страва – на обід або вечерю. Готується швидко. Овочі можна міняти, змінюючи смак страви. Можна використовувати стеблі селери, кабачки чи цуккіні, спаржову квасолю та інші, за смаком та наявністю у холодильнику.

Список ингредиентов

  • варена кіноа300 мл
  • цибуля та морква, невеликіпо 1 шт
  • баклажан, невеликий і червоний болгарський перець по 0,5 шт
  • сіль, перець чорний мелений, спеціїїза смаком
  • оливкова олія 2 ч л

Способ приготовления

Промити й почистити овочі. Нарізати дрібними шматочками баклажан, моркву, цибулю і болгарський перець.

На розігрітій з олією сковороді пасірувати цибулю і моркву протягом 3 хвилин.

Додати баклажан і болгарський перець, пасірувати ще 5 хвилин.

У сковороду всипати варену кіноа та нарізану кубиками шинку.

Перемішати і готувати ще хвилин 5 під кришкою на маленькому вогнику.

Подвати страву гарячою.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Красиво! Кіноа - дуже апетитна крупа )

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую! Красиво - це так, але головне - ДУЖЕ смачно!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

У Вас в інгридієнтах немає шинки.

Аватар пользователя Вадик25
1 уровень

Вадиме, дякую, що підказали!
Так, я пропустила шинку. На жаль, я не заню, як на даному етапі внести зміни в рецепт...
Кількість шинки - від вашого смаку: 100-150 г буде достатньо.

Аватар пользователя ra36
6 уровень