Суп з галушками з манної крупи

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Суп з галушками з манної крупи

Коли холоднішає, завжди хочеться наваристої гарячої їжи. На мій погляд, найкраще – суп. Суп з галушками виходить смачним, та й виглядає непогано. Варила його на бульйоні з індички, а можна – на будь-якому. Овочі можна класти й інші: баклажан, цукіні, цвітну капусту чи брокколі....
Головне – манні галушки: вони надають новий смак звичайному овочевому супу.

Список ингредиентов

  • вода 150 мл
  • манна крупа65 г
  • білок курячого яйця1 шт
  • курячий бульйон 1 л
  • морква 1 шт, невелика
  • картопля 2-3 шт
  • кабачок0,5 шт
  • червоний болгарський перець 0,5 шт
  • сіль, чорний мелений перець, спеціїза смаком
  • зеленьдля подачі

Способ приготовления

Зварити дуже густу манну кашу на воді. Остудити до кімнатної температури.

Зварити бульйон з м'якоті індички, поклавши в нього невеличку цибулину. З готового бульйону витягти м'ясо і цибулю.
Помити й подрібнити моркву, кабачки, картоплю.

Покласти овочі у бульйон, додати сіль, перець, спеції і варити майже до готовності.

Трохи збити білок курячого яйця і додати у манну кашу.

Ретельно перемішати.

Формувати галушки за допомогою 2-х чайних ложок: набрати манну кашу в одну ложку (неповну), потім перекласти її ложкою в іншу, а потім цю галушкуопустити у киплячий суп.

Коли всі галушки у супі, довести його до кипіння на великому вогні, а потім варити ще хвилин 6-7 на маленькому вогні.

Готовий суп розлити по тарілках і прикрасити зеленню.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачний суп

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую, Оксано!

Аватар пользователя ra36
6 уровень