Вершковий пшоняний суп з грибами

Вершковий пшоняний суп з грибами

Список ингредиентов

  • пшоно100 г.
  • печериці300 г.
  • цибуля ріпчаста2 шт.
  • морква1 шт.
  • вершки 10%300мл.
  • вода1.5л.
  • сіль та мелений чорний перець

Способ приготовления

Пшоняну крупу промити і залити окропом на 20 хвилин.Відкинути на сито і промити ще раз.

Цибулю і моркву нарізати невеликими кубиками.Печериці нарізати скибочками.У чашу мультиварки викласти цибулю, моркву і гриби та

пшоно.

Посолити, поперчити, влити вершки і воду. Вибрати режим "СУП", виставити час .

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Оксана! Чудесный суп!
Обожаю супы с пшеном!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Я також люблю супи з пшоном

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень