Тефтелі з грибами в соусі із фети

Тефтелі з грибами в соусі із фети

Рецепт знайшла у Facebook, автор Марія Михальченко і зразу захотілося приготувати таку смакоту.

Список ингредиентов

  • фарш600г.
  • цибуля ріпчаста2 шт.
  • рис відварений1 склянка
  • яйце1 шт.
  • сіль та перець чорний мелений за смаком
  • печериці250г (я давала 400г)
  • сир фета150г.
  • молоко500мл.
  • борошно пшеничне1ст.л.

Способ приготовления

Перемішати фарш,1 цибулину, склянку відвареного рису,яйце. Посолити та поперчити . Добре перемішати.

Сформувати тефтельки та викласти у форму.

На олії обсмажити 1 цибулину і печериці.

Приготувати для соусу молоко та сир.

Для соусу збити в блендері молоко,сир та борошно.

Гриби викласти на тефтельки та

зверху залити соусом.

Запікати при температурі 200 градусів 45-50 хвилин.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Оксаночка! Это очень вкусно!!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Рая, дякую!!!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень