Суп із сочевиці та гарбуза

Аватар пользователя gutka
Кулинар 6 уровня
Суп із сочевиці та гарбуза

Я дуже люблю супи з червоної сочевиці, їх швидко й просто готувати. При цьому суп дуже смачний, влітку це обов'язково з помідорами http://food.ua/recipes/41377 , а сьогодні рецепт по-справжньому осіннього, густого супу, з додаванням гарбуза.

Список ингредиентов

  • сочевиця червона1/2 скл.
  • гарбузове пюре1/2 скл.
  • цибуля ріпчаста (не велика)1 шт.
  • зубчики часнику1 шт.
  • тим'ян
  • сіль, перець за смаком
  • олія оливкова2 ст.ложки
  • перець чілі до смаку
  • паприка мелена0,5 ч.ложки

Способ приготовления

Приготувати гарбузове пюре. Найчастіше я запікаю шматочки гарбуза у розігрітій духовці до готовності. За допомогою блендера перетворюю шматочки на пюре. Також люблю приготувати гарбузові часточки у пароварці. Надлишок гарбузового пюре фасую й заморожую.

Цибулю очистити й дрібно нарізати. У ковшику з товстим дном розігріти ложку чи дві оливкової олії. Злегка обсмажити подрібнену цибулю, додати зубчик часнику і пару гілочок тим'яну. Після чого часник і гілочки дістати.

Сочевицю гарно промити, всипати до ковшика, залити трьома склянками води, довести до кипіння і варити на повільному вогні 15-20 хвилин.

Далі додати гарбузове пюре, перемішати, приправити до смаку. Довести до кипіння.

Накрити кришкою і залишити на 5-10хвилин.

Суп подавати до столу з грінками.

Я додала подрібнений сир-фета та насіння гарбуза.
Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Дуже апетитний супчик

Аватар пользователя Виктория Сойка
1 уровень

дякую))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Катя, очень аппетитно!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую)))

Аватар пользователя gutka
6 уровень