Омлет фарширований

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Омлет фарширований

Дуже смачна, швидка і ситна страва. Начинку можна змінювати, використовуючи ті інгредієнти, що є у холодильнику. Замість шинки можна брати арене чи смажене м'ясо або кобасу...

  • Время приготовления: 30 минут
  • Количество порций: 4 порції
  • Кухня: Европейская кухня

Список ингредиентов

  • шинка варено-копчена 150 г
  • курячі яйця4 шт
  • молоко1/4 склянки
  • консервований зелений горошок ¼ банки
  • борошно пшеничне1 ст л (без гірки)
  • томатний соус чи кетчуп 1-2 ст л
  • вершкове масло2 ст л
  • соль, молотый черный перецза смаком

Способ приготовления

Яйця збити з молоком, присолити. 1/4 маси вилити на сковороду з розігрітим вершковим маслом. По черзі підсмажити 4 омлети на невеликому вогні до готовності.
Шинку дрібно нарізати, додати горошок і викласти на розігріту з вершковим маслом сковороду. Додати борошно та томатний соус чи кетчуп, перемішати. Підсмажувати на маленькому вогні протягом 1-2 хвилин.

На кожний омлет викласти приблизно чверть начинки, трохи скраєчку,

та загорнути конвертиком (як голубці) і викласти на тарілку швом униз.

Начинка виходить смачною, соковитою, в міру гострою, не розтікається.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Гарний та смачний сніданок!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дякую!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень