Філе куряче в апельсиновому соусі

Аватар пользователя gutka
Кулинар 6 уровня
Філе куряче в апельсиновому соусі

Дуже соковите, ароматне та смачне філе курочки з апельсинами. Рецепт з кулінарної книги «Здоровые рецепты доктора Ионовой», як їсти аби схуднути.

  • Количество порций: 2

Список ингредиентов

  • філе куряче2 шт.
  • апельсин1 шт.
  • сік лимону1 ст.ложка
  • цибуля зелена (подрібнена)2 ст.ложки
  • каррі (дрібка)
  • сіль, перець за смаком

Способ приготовления

Філе натерти соком лимону, накрити й залишити на 20-30 хвилин.

Апельсин почистити та нарізати не великими кубиками. Змішати апельсин з каррі, подрібненою зеленою цибулею, сіллю та свіжозмеленим перцем.

У форму для випічки налити ложку води, викласти філе, а зверху викласти апельсинову масу. Я запікала на пергаменті.

Запікати при температурі 200 градусів до готовності.
Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Катюша, великолепный рецепт, забрала в свою копилку. Благодарю.

Аватар пользователя Ганка
6 уровень

на здоровье)))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Дякую, Катюша.

Аватар пользователя Ганка
6 уровень

Таке яскраве блюдо! Намагаюсь правильно харчуватися, але це у мене не завжди виходить

Аватар пользователя Котенок
5 уровень

саме головне намагатись:)

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Курка такая сонячна та апетитна! Вітаю з рецептом тижня!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

дякую

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Катю, яка красива страва! А ще - корисна! І ще - смачна!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую)))

Аватар пользователя gutka
6 уровень