
Свиняча вирізка з вершково-грибним соусом

Пропоную вам чудовий швидкий варіант приготування м'яса.
- Время приготовления: 30 минут
- Количество порций: 4
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Готуємо м’ясо!»
Список ингредиентов
- вирізка свиняча — 600г.
- печериці — 250г.
- цибуля ріпчаста — 1 шт.
- борошно пшеничне — 2ч.л.
- соєвий соус — 1 ст.л.
- вершки 20% — 300мл.
- сіль та мелений чорний перець
- олія для смаження
Способ приготовления

Вирізку зачищаємо від жиру і плівок, нарізаємо на медальйони товщиною в 1,5 см.

Цибулю нарізаємо півкільцями, гриби нарізаємо пластинками.

Обсмажуємо вирізку до готовності, приблизно по 2-3 хвилин з кожного боку. Потім перекладаємо її в тарілку і накриваємо фольгою, її потрібно зберегти теплою.

Додати в сковорідку цибулю і обсмажити її до прозорості. Потім додати гриби і осмажити їх 5-7 хвилин до випаровування рідини.

Посипати гриби з цибулею борошном та обсмажити, помішуючи 1 хвилину. Влити вершки і додати соєвий соус, спеції, зверху викласти мясо, накрити кришкою і протушити 2-3 хвилини.

Виключити вогонь та дати настоятися біля 5 хвилин.

Смачного!
- Дата публикации: 18.11.18 - 11:43
- Добавлен в кулинарную книгу: 4
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 6)
Пошук рецептів
Похожие рецепты
- Нас вже 28385, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40826
Навіщо потрібен цей сайт?
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів
або увійти →
Рекомендуем почитать
Рецепт тижня
По домашнему, вкусно и полезно!
Дякую!
Оксанка, что и говорить: вкусно и сытно!!
Дякую, це дійсно дуже смачно)Мясо вийшло дуже ніжне
Як соковито та смачно!
Дякую!