Свиняча вирізка з вершково-грибним соусом

Свиняча вирізка з вершково-грибним соусом

Пропоную вам чудовий швидкий варіант приготування м'яса.

Список ингредиентов

  • вирізка свиняча600г.
  • печериці250г.
  • цибуля ріпчаста1 шт.
  • борошно пшеничне2ч.л.
  • соєвий соус1 ст.л.
  • вершки 20%300мл.
  • сіль та мелений чорний перець
  • олія для смаження

Способ приготовления

Вирізку зачищаємо від жиру і плівок, нарізаємо на медальйони товщиною в 1,5 см.

Цибулю нарізаємо півкільцями, гриби нарізаємо пластинками.

Обсмажуємо вирізку до готовності, приблизно по 2-3 хвилин з кожного боку. Потім перекладаємо її в тарілку і накриваємо фольгою, її потрібно зберегти теплою.

Додати в сковорідку цибулю і обсмажити її до прозорості. Потім додати гриби і осмажити їх 5-7 хвилин до випаровування рідини.

Посипати гриби з цибулею борошном та обсмажити, помішуючи 1 хвилину. Влити вершки і додати соєвий соус, спеції, зверху викласти мясо, накрити кришкою і протушити 2-3 хвилини.

Виключити вогонь та дати настоятися біля 5 хвилин.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

По домашнему, вкусно и полезно!

Аватар пользователя Ганка
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Оксанка, что и говорить: вкусно и сытно!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую, це дійсно дуже смачно)Мясо вийшло дуже ніжне

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Як соковито та смачно!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень