Фарширований лаваш, запечений у духовці

Фарширований лаваш, запечений у духовці

Страва готується швидко, виходить апетитною і ситною.

Список ингредиентов

  • лаваш1 шт.
  • мясо або будь-які мясні вироби200 г.
  • сир твердий 150 г.
  • помідори1-2шт.
  • перець болгарський1-2 шт.
  • зелень за смаком
  • майонез або сметана
  • соус томатний
  • спеції

Способ приготовления

Лаваш намазати сумішшю з майонезу і томатного соусу (для супротивників майонезу можна використовувати сметану) Сир потерти на тертці і викласти на лаваш.

М’ясо або м’ясні продукти (у мене були попередньо відварене куряче філе) порізати або просто порвати руками , викласти на лаваш.

Помідори порізати скибками, викласти на лаваш. Болгарський перчик дрібно порізати, викласти на лаваш. Поперчити, додати будь-які спеції на ваш смак.Посипати зеленню.

Лаваш згорнути рулетом. Зверху обмазати майонезом або сметаною.(я обмазала соусом томатний соус+майонез).

Поставити в гарячу духовку на 15-20 хвилин до рум’яної скоринки.

Їсти можна гарячим і холодним.Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смакота!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Рая,дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Як смачно!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Оксана, вiтаю з рецептом тижня!

Аватар пользователя Ганка
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

апетитно

Аватар пользователя Пуговка
4 уровень

Олеся, дякую! І дуже смачно)

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень