
Фарширований лаваш, запечений у духовці

Страва готується швидко, виходить апетитною і ситною.
- Время приготовления: 45 минут
- Количество порций: 4
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Готуємо м’ясо!»
Список ингредиентов
- лаваш — 1 шт.
- мясо або будь-які мясні вироби — 200 г.
- сир твердий — 150 г.
- помідори — 1-2шт.
- перець болгарський — 1-2 шт.
- зелень за смаком
- майонез або сметана
- соус томатний
- спеції
Способ приготовления

Лаваш намазати сумішшю з майонезу і томатного соусу (для супротивників майонезу можна використовувати сметану) Сир потерти на тертці і викласти на лаваш.

М’ясо або м’ясні продукти (у мене були попередньо відварене куряче філе) порізати або просто порвати руками , викласти на лаваш.

Помідори порізати скибками, викласти на лаваш. Болгарський перчик дрібно порізати, викласти на лаваш. Поперчити, додати будь-які спеції на ваш смак.Посипати зеленню.

Лаваш згорнути рулетом. Зверху обмазати майонезом або сметаною.(я обмазала соусом томатний соус+майонез).

Поставити в гарячу духовку на 15-20 хвилин до рум’яної скоринки.

Їсти можна гарячим і холодним.Смачного!

- Дата публикации: 18.11.18 - 11:57
- Добавлен в кулинарную книгу: 21
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 7)
Пошук рецептів
- Нас вже 28385, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40826
Навіщо потрібен цей сайт?
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів
або увійти →
Рекомендуем почитать
Рецепт тижня
Смакота!!!
Рая,дякую
Як смачно!
Дякую!
Оксана, вiтаю з рецептом тижня!
Дякую!
апетитно
Олеся, дякую! І дуже смачно)