Котлети з вареного м'яса

Продовжую готувати котлети за незвичними рецептами.
Пропоную ніжні й соковиті котлети, що приготовлені з вареного м'яса. З бульйону можна приготувати будь-яку першу страву, а варене м'ясо використати для другої страви. Готуються ці котлети швидко й просто, на смак – дуже добрі!
Для цих котлет можна використати будь-яке м'ясо: свинину, яловичину, курятину чи індичку...
- Время приготовления: 30 минут
- Количество порций: 3 - 4 порції
- Кухня: Украинская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Готуємо м’ясо!»
Список ингредиентов
- варене м'ясо — 0,5 кг
- цибуля ріпчаста — 1-2 шт
- куряче яйце — 2 шт
- сметана — 3 ст л
- панірувальні сухарі — 3-5 ст л
- сіль, чорний мелений перець, спеції — за смаком
- олія — для смаження
Способ приготовления

Охолоджене варене м'ясо (у мене - курятина) порубити дрібними шматочками.

Цибулю почистити, промити і теж дрібно порубити.

В миску викласти м'ясо і цибулю. Додати сіль, чорний мелений перець та білки з яєць. Добре перемішати.

Додати сметану, перемішати.

Зформувати невеликі овальні котлети.

Жовтки перемішати віделкою до однорідної маси. Кожну котлетку змастити жовтком, за допомогою кулінарного пензлика.

Запанірувати котлети в сухарях.

Смажити котлети на добре розігрітій з олією сковороді на середньому вогні, до утворення рум'яної скоринки. Потім обережно перевернути котлети та смажити з іншого боку.

Подавати такі котлети можна з будь-яким гарніром та соусом.

- Дата публикации: 19.11.18 - 12:49
- Добавлен в кулинарную книгу: 4
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 4)
Ніколи такі не готувала! Цікаво спробувати!
Спробуй, дуже ніжні виходять! Але не роби великі - важко буде перевертати.
Цікавий рецепт
Головне - смачно!