Котлетки молочні «Ніжні»

Ще одні незвичні котлетки, на цей раз – з молоком та плавленим сирком. Виходять ніжні й ароматні котлетки, більше схожі на оладки. Крім курятини, для цих котлет можна використати свинину чи індичку.
- Время приготовления: 45 минут
- Количество порций: 2 порції
- Кухня: Украинская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Готуємо м’ясо!»
Список ингредиентов
- куряче филе — 200 г
- ріпчаста цибуля, невелика — 1 шт
- молоко — 80 мл
- плавлений сирок — 1 шт (90 г)
- яйце куряче — 1 шт, невелике
- борошно пшеничне — 60 г
- сіль, чорний мелений перець, спеції — за смаком
Способ приготовления

Філе промити й обсушити. Потім дрібно порубити. Цибулю також пдрібнити.

В миску викласти курятину й цибулю, посолити й поперчити, налити молоко, натерти на середній тертці плавлений сирок і борошно.

Все ретельно перемішати.

Добре розігріти сковороду з олією. Столовою ложкою викладати невеликі котлети на сковороду, на відстані одна від одної – так легше буде перегортати їх. Смажити на середньому вогні, доки не утвориться знизу золотиста скоринка. Потім котлетки обережно перегорнути й смажити з іншого боку.

Подавати котлети одразу, гарячими. Але й коли охолонуть, вони залишаються смачними й соковитими.

- Дата публикации: 19.11.18 - 13:23
- Добавлен в кулинарную книгу: 6
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 5)
Які смачні та ніжні!
Дякую, Наташо!
Такі ніжні
Клас 
Дякую, Оксано!
Какие же вкусные эти котлетки!
Спасибо, Лика
!!