Свинина в гірчиці

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Свинина в гірчиці

Виходить дуже соковите та найніжніше м'ясо. Готувати його зовсім просто і швидко!
Дуже смачне м'ясо і в холодному вигляді, можна використовувати як закуску.

Список ингредиентов

  • м'якоть свинини0,5 кг
  • гірчиця діжонська (в зернятках) 2 ст л
  • сіль, чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Для цієї страви краще використовувати м'ясо з шиї, лопатки або стегна.
М'ясо вимити й обсушити. Нарізати на шматочки вагою 70-100 г.

Викласти у миску, посолити, поперчити і додати гірчицю.

Ретельно перемішати. Відставити на 30 хвилин – маринуватись.

Перекласти у форму для запікання, прикрити кришкою і поставити у розігріту до 200 градусів С духовку. Запікати свинину приблизно 1 годину, до м'якості.
Потім кришку зняти і запікати ще хвилин 10-15, до утворення рум'яної скоринки.

Можна одразу подавати до столу, поливши соусом, що утворився.

М'ясо залишається смачним і в холодному вигляді.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Мне очень нравиться мясо в сочетании с дижонской горчицей. Рая, смакота!

Аватар пользователя Ганка
6 уровень

Смакота!

Аватар пользователя Котенок
5 уровень

Спасибо, девочки!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

!

Аватар пользователя vasilisa...
0 уровень

Спасибо!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень