Свинина в гірчиці

Виходить дуже соковите та найніжніше м'ясо. Готувати його зовсім просто і швидко!
Дуже смачне м'ясо і в холодному вигляді, можна використовувати як закуску.
- Время приготовления: 2 часа
- Количество порций: 3-4 порції
- Кухня: Украинская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Готуємо м’ясо!»
Список ингредиентов
- м'якоть свинини — 0,5 кг
- гірчиця діжонська (в зернятках) — 2 ст л
- сіль, чорний мелений перець — за смаком
Способ приготовления

Для цієї страви краще використовувати м'ясо з шиї, лопатки або стегна.
М'ясо вимити й обсушити. Нарізати на шматочки вагою 70-100 г.

Викласти у миску, посолити, поперчити і додати гірчицю.

Ретельно перемішати. Відставити на 30 хвилин – маринуватись.

Перекласти у форму для запікання, прикрити кришкою і поставити у розігріту до 200 градусів С духовку. Запікати свинину приблизно 1 годину, до м'якості.
Потім кришку зняти і запікати ще хвилин 10-15, до утворення рум'яної скоринки.

Можна одразу подавати до столу, поливши соусом, що утворився.

М'ясо залишається смачним і в холодному вигляді.
- Дата публикации: 24.11.18 - 06:54
- Добавлен в кулинарную книгу: 5
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 3)
Мне очень нравиться мясо в сочетании с дижонской горчицей. Рая, смакота!
Смакота!
Спасибо, девочки!!
Спасибо!!