Котлети з квашеною капустою

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Котлети з квашеною капустою

Ще одні котлети «два в одному», які не потребують гарніру. Виходять смачні і соковиті котлети , але потребують додаткового часу на підготовку капусти.

Список ингредиентов

  • м'ясний фарш 400 г
  • квашена капуста200 г
  • ріпчаста цибуля1 шт
  • курячі яйця 1 шт
  • сіль, перецьза смаком
  • олія 2-4 ст л
  • сухарі панірувальні 2-4 ст л

Способ приготовления

Почистити цибулю, дрібно нарізати. Капусту теж дрібно нарізати. Віджимати розсол з капусти не варто – вона в ньому буде тушкуватись.

На розігрітій олії пасірувати цибулю протягом 2-3 хвилин, додати капусту і під кришкою тушкувати хвилин 20-25, доки капуста не стане м'якою, а рідина випариться. Остудити капусту.

До фаршу додати капусту з цибулею, посолити й поперчити,

перемішати. З сіллю будьте обережні – адже капуста солона.

Зформувати з фаршу невеликі овальні котлети.

Яйце збити. Котлети занурити у яйце, потім обкачати у сухарях.

Добре розігріти сковороду з олією. Викласти котлети на сковороду і смажити на невеликому вогні до утворення знизу золотистої скоринки.потім котлети перевернути й смажити з іншого боку, до готовності.

Такі котлети можна подавати й без гарніру, можна додати овочевий салат.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Это очень вкусно!

Аватар пользователя vasilisa...
0 уровень

Спасибо большое!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Смакота!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Люблю їсти котлети разом з квашеною капустою

Аватар пользователя Котенок
5 уровень

Я тоже! Впрочем, я люблю котлеты со всякими наполнителями....

Аватар пользователя ra36
6 уровень