Свинина в соусі "Апфелькрем"

Свинина в соусі "Апфелькрем"

Пропоную приготувати неймовірну страву зі свинини під ніжним,яблучним кремом! Страва німецька,а познайомила мене з нею кулінар Sibir77 Тоня,дуже їй дякую! Можна приготувати як на свято,так і на сімейний обід. Я готувала 4 видбівні ,але з не дуже підходящої частини як для цієї страви, вийшло дуже ніжно,шматочки просто танули у роті. Соус ніжний та кремовий,від себе додала розмарин,з'явилась цікава нотка,а ось корінь петрушки прибрала

Список ингредиентов

  • свинячі відбивні4 шт.
  • вершкове масло50 г
  • борошно2 ч.л.
  • олія4 ст.л.
  • яблуко очищене150 г
  • цибуля150 г
  • вершки400 мл
  • цукор1/2ч.л.
  • сіль зі смаком

Способ приготовления

Ось такі в мене шматочки м'яса,але краще брати відбивні або шию.Відбити та посолити м'ясо.Обсмажити на олії з обох боків по 2 хвилини.

Яблуко та цибулю дрібно порізати.

На вершковому маслі протушкуйте яблуко та цибулю 15 хвилин, до м'якості.

Потім додайте трохи борошна,та перемішайте.

Додайте вершки(можна замінити не кислою сметаною),та протушкуйте на маленькому вогні до потрібної густоти.

Блендером подрібнити до однорідної консистенції. Додайте зі смаком цукор та сіль. В мене яблука були не солодкі,тому я додала більше цукру.

Далі ви можете зробити як швидше,просто обсмажене м'ясо,залити соусом та протушкувати на вогні 15 хвилин. Можете зробити як я,у форму для запікання я налила трохи соусу,потім виклала відбивні,та знов залила соусом.

Зверху додала трохи сухого розмарину. Ставимо у духовку або мікрохвильовку при середній температурі тушкуємо близько 10-15 хвилин.

Мій чоловік куштував з гречаною кашею,дуже ця крупа підійшла до соусу.

Ну а я зі свіжим хлібчиком!

Дуже смачна страва!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Яка смакота

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую,Оксано! Це справді дуже смачно!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Вкуснотища!! Видно, какое сочное мясо получилось!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Спасибо большое,Рая! Мясо действительно,очень мягкое и сочное получилось!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

я дуже люблю поєднання м'яса з яблуками ( я спершу на фото подумала, що приправа кмин, а не розмарин)))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Дякую! Я теж дуже люблю! А ще розмарин,особливо у вершкових соусах,та картопли! А кмин люблю з тушеною капустою та у плові!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

До розмарину в мене також особливе ставлення, маю його постійно в горщиках на підвіконні)))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

На жаль,у наших краях свіжого не знайти! користуюсь сухим у пачках!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень