Биточки під соусом в мультиварці

Биточки під соусом в мультиварці

Список ингредиентов

  • мясний фарш800 г.
  • цибуля ріпчаста2 шт.
  • часник (зубці)6шт.
  • яйця1 шт.
  • майонез2 ст.л.
  • сіль та мелений чорний перець за смаком
  • олія для смаження
  • соус:
  • мясний бульйон або вода2 склянки
  • масло вершкове3ст.л.
  • борошно3ст.л.
  • томатна паста1 ст.л.
  • сметана4ст.л.
  • лавровий листок2шт.
  • перець чорний горошком6шт.
  • сіль
  • мелений чорний перець

Способ приготовления

М'ясо з цибулею і часником пропустити через м'ясорубку, посолити, поперчити, додати яйце і майонез.
Все дуже добре перемішати.

Сформувати невеликі биточки і обваляти їх у борошні.

Мультиварку виставити в режим "Жарка", налити олію і обсмажувати биточки до рум'яної скоринки з відкритою кришкою. Якщо фаршу багато, то обсмажувати потрібно в кілька прийомів.

На сковороді розігріти вершкове масло, додати борошно і обсмажити до золотистого кольору.
Потім додати томатну пасту, сметану і гарячий бульйон, посолити, поперчити, додати лавровий лист і перець горошком. Довести все до кипіння.

Залити соусом биточки.Готувати далі в режимі "Тушение" протягом 1,5 години.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Оксана, очень аппетиные биточки.Смакота!

Аватар пользователя Ганка
6 уровень

Валентина,дякую!!!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дуже смачні та соковиті!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень