Чебуреки з млинців

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Чебуреки з млинців

Виходить дуже смачна страва! Хоча, може, і не зовсім корисна... Але ж смачно!
Фарш можна брати будь-який, тільки не дуже жирний. Млинці теж можна смажити за вашим улюбленим рецептом – аби були тонкі і не солодкі...

Список ингредиентов

  • тонкі млниці 10 шт
  • м'ясний фарш 500 г
  • гілочки кріпа або петрушки5-6 шт
  • ріпчаста цибуля 1 шт, невелика
  • курячі яйця 2 шт
  • олія або вершкове масло для смаження2 ст л
  • сіль, чорний мелений перець, спеціїза смаком

Способ приготовления

Приготувати млинці.
Коли смажите млинці для цієї страви, треба одну сторону підсмажити, як зазвичай – до золотистого кольору,

а іншу – ледь-ледь, аби тісто схопилося.

М'ясний фарш змішати з сіллю та перцем.

Додати натерту на дрібній тертці цибулю та порублений кріп або петрушку (в мене – заморожений кріп), перемішати.

Фарш викладати на більш підсмажену сторону млинця: викласти на половину млинця фарш і розрівняти, не доходячи до країв приблизно на 1 см. Товщина фаршу – 7-8 мм.

Скласти млинець навпіл, притискаючи пальцями половинку до половинки.

Яйце збити в однорідну масу. Обмакнути млинці в яйці і викласти на добре розігріту з олією сковороду.

Смажити на маленькому вогні до рум'яності. Потім обережно перевернути млинець і смажити іншу строну під кришкою, до утворення золотистої скоринки.

Виходять досить смачними і не такими жирними, як справжні чебуреки.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Яка цікава ідея! смачно!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Цікавий рецепт

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

ДЯКУЮ!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

вау!!!

Аватар пользователя П_е_т_р_о_в_н_а
4 уровень

Аватар пользователя ra36
6 уровень