Курка в соєвому соусі

Дуже смачна, ніжна та ароматна курка. І готується дуже просто – в каструльці на плиті.
- Время приготовления: 45 минут
- Количество порций: 1-2 порції
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Готуємо м’ясо!»
Список ингредиентов
- стегно куряче — 1шт (400 г)
- цукор — 30 г
- соєвий соус — 50 мл
- вода 0,5 — 40 мл
- часник — 3 зубки
- червоний гострий перець — 1-2 щіпки
- імбир порошковий — 0,5 ч л
Способ приготовления

Стегно вимити й обсушити.

Каструлю треба підібрати такого розміру, щоб стегно майже повністю покривало дно.
В каструльці змішати воду, соєвий соус, цукор, червоний перець та імбир.
Додати часник і поставити на вогонь.

Підігріти до гарячого стану.

Викласти стегно.

Поставити на вогонь і довести до кипіння. Вогонь зменшити до мінімального, прикрити каструлю кришкою і тушкувати 35-40 хвилин, за чей час 2 рази перевернути курку.

Соусу наприкінці тушкування стане значно більше, він дуже смачний, але зарідкий (на мій погляд). Тому я трохи загустила його борошном.

Подавати стегно гарячим, з соусом.
- Дата публикации: 08.12.18 - 09:38
- Добавлен в кулинарную книгу: 8
- Рейтинг:4.75(средняя оценка: 4.8, всего голосов: 4)
Смакота!
Смачно
Дякую, дівчата!