Свинячи реберця з картоплею та айвою

Свинячи реберця з картоплею та айвою

Дуже простий та смачний рецепт! Підходить для зимової вечері у колі родини,коли на дворі морозно,а на столі гарче та ароматно! Замість айви можна використати яблука.

Список ингредиентов

  • реберця600 г
  • картопля800 г
  • айва3-4 шт.
  • олія4 ст.л.
  • рожевий перець1 ч.л.
  • паприка1 ч.л.
  • сіль за смаком
  • ялівець 1 дрібка
  • цибуля1/2 шт.
  • мелений перець1 дрібка

Способ приготовления

Реберця треба розрізати на порціі як вам потрібно. Замаринувати на годинку,додавши спеціі,сіль и трохи оліі.Тим часом почистимо картоплю.

Потім треба обсмажити на олії до золотавого кольору.

У глибоку форму для запікання(в мене глиняне порося) викладаємо одразу картоплю,посоливши зі смаком та додавши трохи цибулі та перцю. Якщо у вас немає такої форми,можна зробити порційно у глиняних глечиках. Розділивши м'ясо та картоплю,потім в цих горшиках і подавати на стіл.

Потім викладаємо м'ясо,яке буде виділяти сік,та наша картопля стане ще смачнішою.

Зверху викладаємо айву або яблука. В мене вона заморожена дольками,але зі свіжою буде ще смачніше. Накриваємо кришкою та відправляємо у холодну духовку та виставляємо температуру 180С. та запікаємо півтори години. Через годинку айву можна буде дістати на тарілку, та перевірити реберця з картоплею на готовність.Час запікання залежить від того старе у вас м'ясо або молоде,тому треба поглядати періодично.

Коли м'ясо буде вже м'яке,викладаємо на порційні тарілки,додаємо айву та насолоджуємось ситною та смачною стравою.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Які смачні реберця

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую,Оксано!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Смачно ммм....

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Дякую,Іринка!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

ОХХХХХ!!!!
Як смачно та апетитно!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую,Рая!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень