Котлети з маринованими огірками

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Котлети з маринованими огірками

Ніжні та ароматні котлети, на цей раз – з маринованими огірками. Готувати просто, виходить смачно!

Список ингредиентов

  • фарш м'ясний 400 г
  • ріпчаста цибуля1 шт
  • невеликі мариновані огірки3-4 шт
  • борошно 1 ст л
  • вершки 10 % жирності 100 мл
  • сіль, чорний мелений перець, спеціїза смаком

Способ приготовления

Огірки натерти на крупній тертці. Якщо огірки великі, з м'якою серединою, використовуйте лише твердіші частини, а м'яку середину видаліть.

Фарш викласти у миску. Додати 2/3 цибулі, натертої на тертці (якщо готуєте фарш зараз, то пропустіть цибулю через м'ясорубку разом з м'ясом). Викласти огірки, поперчити. Ретельно перемішати. Якщо потрібно, додати трохи солі.

Зформувати невеликі круглі котлети,

запанірувати їх у борошні.

Смажити котлети на добре розігрітій олії до утворення золотистої скоринки, з обох боків.

Готові котлети зняти на тарілку чи дошку.

У тій же сковороді пасірувати дрібно нарізану цибулю (що залишилася), до м'якості.
Додати дрібно нарублені огірки і тушкувати хвилин 7-8.

Додати борошно, перемішати, смажити пару хвилин. Потім потроху додавати вершки, весь час перемішуючи, щоб не утворювалися грудочки.

Викласти котлети у соус. Тримати на маленькому вогні ще 7-8 хвилин, під кришкою.

Подавати котлети з соусом, можна притрусити зеленою цибулею чи петрушкою.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Цікавий рецепт! уявляю як смачно!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень