Курка в пиві з гірчицею

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Курка в пиві з гірчицею

Проста буденна страва, але завдяки пиву набуває особливої ніжності й аромату. Можна таким чином готувати будь-які частини курки (в мене - стегна). Замість приправи для курчат можна використати спеції за смаком.

Список ингредиентов

  • курячі стегна 2-3 шт (600-700 г)
  • гірчиця столова0,5 ст л
  • приправа для курчат 1 ст л
  • пиво світле70 мл
  • сіль (при потребі)1/3 ч л

Способ приготовления

Курку промити й обсушити. Нарізати на шмтки вагою 70-100 г, не розрізаючи кісток.

Посипати приправою (або іншими спеціями), покласти гірчицю.

Ретельно перемішати, втираючи спеції в курятину.

Викласти курку в форму одним шаром і налити пиво. Залишити хвилин на 30-40, маринуватися.

Поставити форму з куркою у розігріту до 200 градусів С духовку на 30-40 хвилин.

Потім вийняти форму з куркою і притрусити натертим сиром. Поставити в духовку ще на 7-10 хвилин, до розплавлення сиру.

Подавати страву гарячою.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Яка смакота! аромати ммм....

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дякую, Наталю! Так, неймовірно арматно!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень