М'ясні косички

М'ясні косички

Пропоную приготувати свинину оригінальним способом. Така косичка виглядає дуже апетитно і притягує до себе погляди. А яка вона смачна та соковита! А ще це блюдо можна подати на святковий стіл.

Список ингредиентов

  • свинина (вирізка) 900 г
  • сало50 г
  • часник1 головка
  • паприка0,5 ч.л.
  • коріандр мелений0,5 ч.л.
  • трави (чебрець, базилік, орегано )1 ч.л.
  • сіль за смаком
  • олія3 ст.л.
  • кетчуп3 ст.л.
  • червоне вино (за бажанням)1 ст.л.

Способ приготовления

Ось така в мене була вирізка. Я розрізала її на 3 смужки,

потім кожну ще на 3 смужки (на цей раз не до кінця). Ці смужки свинини треба трохи відбити.

Змішайте спеції, 3 ст.л. олії та сіль і змастити ними кожну смужку м'яса. Заплетіть м'ясо як косу і сколіть кінці зубочистками.

Нашпигуйте тонкими скибками сала і часника. Форму для випікання гарно змастите олією, налийте трохи води, викладіть коси і збризніть вином. Запікайте м'ясо протягом 40-50 хвилин при температурі 200 градусів. Я запікаю спочатку під кришкою, а потім її знімаю.

За 5 хвилин до того як витягти м'ясо з духовки змастіть коси кетчупом.

М'ясо виходить дуже ніжним і смачним!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Яке апетитне м"яско!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Рая, дякую!

Аватар пользователя Котенок
5 уровень

Смачне м'ясо! Дуже аппетитне!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя Котенок
5 уровень