Сирне печиво з грушею

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Сирне печиво з грушею

Ніжне й ароматне печиво! Груша стає м'якою та ніжною. Печиво залишається зовсім білим і в готовому вигляді.

  • Время приготовления: 45 минут
  • Количество порций: 1 деко печива
  • Кухня: Европейская кухня

Список ингредиентов

  • сир кисломолочний 400 г
  • цукор 200 г
  • олія 150 мл
  • ванілін 0,5 пакетіка
  • сіль 1 щіпка
  • розпушувач тіста1 ч л з горкою
  • борошно пшеничне 350 г
  • груша 1 шт
  • для посипання: цукор70 г

Способ приготовления

Сир перетерти блендером, щоб у готовому печиві не відчувалися крупинки.
В чашу міксера налити олію, покласти сир, цукор та ванілін.

Добре перемішати.

Додати просіяне борошно з розпушувачем, замісити тісто. Тісто повинно бути м'яким та ніжним, не приліпати до рук. Кількість борошна може трохи коливатись в ту чи іншу сторону – вона залежить від вологості сиру.

Тісто розділити на рівні шматочки вагою по 30 г, зформувати кульки.

Грушу почистити. М'якоть груші на різати на невеличкі шматочки, по кількості кульок тіста.

Кожну кульку трохи придавити пальцем, утворивши заглиблення.

Покласти в заглиблення шматочок груші,

гарно защіпати краї.

Знову зкатати в кульку.

Кожну кульку обкачати в цукрі.

Викласти на застелене пергаментом деко і випікати в розігрітій до 180 градусів С духовці впродовж 25-30 хвилин.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачне печиво!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Спасибо!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень