Рулет з гомілки

Рулет з гомілки

Рецепт на перший погляд дуже важкий,але по суті,там нема чого робити! Якщо у вас немає вітчиниці, то її легко замінити у пакет для запікання,але потім треба дуже добре замотати в харчову плівку. Це надасть їй потрібної форми,як у ветчинниці. Якщо у вас немає термометра для вимірювання температури кипіння,не біда! Треба варити наш рулет при легкому кипінні,як на холодець,щоб бульбашки ледве було видно.Якщо дотримуватись ціх правил,у вас вийде смачний рулет,та дуже аппетитний!

Список ингредиентов

  • гомілка2-3 шт.
  • сіль1/2ст
  • перець 1 ч.л.
  • часник2-3 зуб.

Способ приготовления

В мене були маленькі гомілки,тому я взяла усі три штуки,після вирізання кістки,вони всі як раз помістилися у ветчинницю. Великих вистачить дві,але якщо ви використовуєте плівку та пакет для запікання,ви можете брати будь яку кількість,це не важливо.
Їх треба добре посолити!

Беремо на кожну гомілку по відрізу марлі або білої бавовняної тканини,та щільно загортаємо. Ставимо до холодильника на 3 дні,кожен день треба перевертати та зливати все з тарілки.

Розгортаємо гомілки,бачимо як м'ясо змінило колір.Теперь треба добре помити від солі,на 1-2 години можна навіть залити водою,якщо ви не любите добре солоне.

Вирізаємо кістки,їх можна буде використовувати для бульону. Зсередени змащуємо перцем та часником.

Тепер мабудь найважче! Ми повинні укласти все так,щоб шкура була по краям,а м'ясо всередені. Тоді у нас вийде дуже гарний рулет. Закриваємо вітчиницю та ставимо у холодну воду,якщо у вас рулет у харчовій плівці,теж кладемо його у холодну воду. Варимо при дуже низькій температурі 75С.,або при дуже легкому кипінні,коли бульбашку ледь видно. Варимо три години! Потім дамо охолонути,та даємо полежати! Краще залишити на нічь!

Ось така смакота та краса у нас вийшла! Без нітрітної солі рожевий колір,та без желатину прекрасно тримає форму! Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Дякую за гарний рецепт для вітчиниці, я ще досі нічого не готувала в своїй)), гадаю на свята виправлюсь))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Я багато разів готувала класичну,але вирішила спробувати щось нове,сподобалось! Дуже дякую!!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Наташенька, выглядит очень аппетитно!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Спасибо,дорогая!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Наталочка! Дуже апетитне м"ясо!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Рая,спасибо большое!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Очень аппетитно!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Спасибо!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень