
Мітлоф в плетінці

Цей рецепт особливий, особливий тим, що готується легше ніж котлети,
з найпростіших продуктів, але на столі виглядає дуже святково. А ще це і дуже соковито та смачно)))
- Время приготовления: 1,5 часа
- Количество порций: 7
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Готуємо м’ясо!»
Список ингредиентов
- бекон — 20 смужок
- фарш — 700-800г
- яйце — 1-2 шт
- хліб (булка) — 1 шматочок можна замінити на 30г вівсяних пластівців
- морква — 1 шт
- цибуля — 1 шт(велика)
- часник — 1-2 зуб
- сухі трави — 1 ч.л.
- сіль, перець — за смаком
Способ приготовления

Цибул та часник подрібнити, хліб замоченній в молоці, та віджатий додати в фарш. В мене фарш яловичий, ви можете брати будь-який за смаком, з курячого буде більш біліше, та краще виглядати.

Моркву натерти на дрібній терці та теж додати до фаршу

Посолити, поперчити, додати сухі трави та яйце. Добре перемішати.

Зі смужок бекону сплести "килимок"

Викласти фарш

Завернути беконом. У мене бекон не дуже довгий, тож завернула тільки зверху, але це теж достатньо. Потім завертаємо в фольгу.

Викласти на решітку для випічки, під низ покласти деко та запікати при температурі 190С 1 годину. Выдкрити выд фольги та зарумянити пыд грилем 5-10 хвилин.

Вийняти з духовки, дати постояти хвилин 10 та можно нарізати.

Смачного!!!

Ось тут видно як соковито... Смачних та веселих свят!!!
- Дата публикации: 15.12.18 - 20:43
- Добавлен в кулинарную книгу: 11
- Рейтинг:4.857145(средняя оценка: 4.9, всего голосов: 7)
- Нас вже 28352, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40826
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів
Дуже красиве головне фото
Дуже дякую, приємно!!!
Смачно
Дякую!!!
Ириш, я бы тебе сразу присудила первое место, ювелирную работу проделала!
Ликуся, спасибо большое что так высоко оценила!!! Мне очень приятно!!!
Шикарное мясо!очень празднично выглядит!
Спасибо, Наташа!!!
Как известно, хлеб всему голова, а лучший хлеб, так это мясной хлеб.

супер м'яско! Чудовий рецепт.