Пісочно-дріжджові пиріжки

Аватар пользователя Irina2408
Кулинар 6 уровня
Пісочно-дріжджові пиріжки

Я до вас сьогодні з дуже смачними пиріжками. Тісто вийшло святкове з таким насиченим смаком. При цьому без вистоювання, замісив - і відразу приступай до формування. Тісто не розпливається, відмінно тримає форму, тому можна з формуванням погратися.

Список ингредиентов

  • борошно500г
  • вершкове масло150г
  • дрожжи сухі
  • вода30мл
  • цукор1 ч.л.
  • сметана125г
  • яйця3шт
  • сіль1/2 ч.л.

Способ приготовления

Борошно перетираємо з холодним вершковим маслом. В воду додаємо цукор та дріжжі, даємо постояти 10 хвилин.

Додаємо яйця, воду з дріжжами, сіль та сметану

Замішуємо тісто. Воно буде еластичним та м'яким

Ділимо тісто на 15-16 частин та відразу присткпаємо к формовці пиріжків. В мене начинка яйце з зеленню.

Формуємо пиріжки та викладаємо на деко, яке застлали пергаментом.

Залишаємо на 20 хвилин, змащюємо жовтком змішаним з 1 ст.л. молока.

Випікаємо при температурі 200С приблизно 25-30 хвилин.

Смачного!!!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Ира, вкусные пироги, а начинка весенняя.

Аватар пользователя Ганка
6 уровень

Валя, спасибо большое!!! У меня сын очень любит такую начинку!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень