Яблучно-сирний пиріг

Яблучно-сирний пиріг

Список ингредиентов

  • тісто:
  • масло вершкове80г.
  • яйця1 шт.
  • сир домашній150 г.
  • борошно250г.
  • розпушувач тіста1 ч.л.
  • начинка:
  • сир домашній500г.
  • цукор4ст.л.
  • суміш для пудингу2шт.
  • сметана4ст.л.
  • яйця2шт.
  • яблука4-5шт.

Способ приготовления

Масло розтопити. Яйце збити з цукром. Додати сир і продовжити збивати. Влити масло, додати розпушувач і борошно.
Замісити м'яке тісто.

Тісто розкачати і викласти у змащену маслом форму. Бортики зробити високі.

Сир збити з цукром, ввести яйця, знову збити. Додати суху суміш для пудингу і сметану.Все збити до однорідної маси.

Пудинг ось такий.

Яблука почистити і нарізати дольками. Викласти на тісто.

На яблука викласти сирну начинку і розрівняти.

Випікати в розігрітій духовці до 160 градусів приблизно 1 годину.
Духовку вимкнути і залишити пиріг там ще на 30 хвилин.