Торт бісквітний медовий святковий

Торт бісквітний медовий святковий

Цей торт-бажаний смаколик нашої родини як на свята, так і у вихідні дні.Ніжний, повітряний, смачний.Смачного!З новорічними святами!!

Список ингредиентов

  • яйця6 штук
  • цукор160г
  • мед2 столові ложки
  • борошно190г
  • масло вершкове200г
  • маргарин100г
  • крохмал7 ч.ложок
  • молоко2/3 стакана
  • цукор1,5 стакана
  • горіх для прикрашуванняза смаком
  • шоколадка і цукерка для прикрашуванняза смаком

Способ приготовления

Взяти вищеназвані інградієнти для борошна.

6 яєць, 160 г цукру, мед взбити до білої маси 10 хвилин.Додати обережно борошно, перемішуємо зверху вниз.

Тісто виливаємо у форму.

Випікаємо у розігрітій духовці 170 приблизно 20-25 хвилин.Остудити у формі.

Робимо крем.Спочатку робимо кіселик:кипятиться молоко з цукром окремо,потім окремо 7 чайних ложок крохмала і 2/3 молока змішуємо і виливаємо до киплячого молока з цукром. Утворився киселик.Остуджуємо.

Раставшее масло та маргарин взбивається, додається киселик.Змішуємо.Можно взбити.Крем готовий.

Корж розрізаємо навпіл.Змащуємо кремом всередині, зверху.Прикрашаємо горішками, тертим шоколадом.Даємо тортику промаслитися.Смачного!!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Просто і смачно!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень