Грибочки «Скороспілі»

Ми з дочкою дуже любимо маринованні грибочки. Та іноді себе балуємо ось такими грибочками, а ще дуже гарно на пікник під шашлики. За рецепт дуже дякую Наталлі.
- Время приготовления: 30 минут
- Количество порций: 3
Список ингредиентов
- гриби вешенки — 500г
- вода — 250г
- сіль — 2 ч.л. (без гірки)
- рослинна олія — 50мл
- уксус 9% — 1,5 ст.л.
- лавровий лист — 1шт
- перець чорний гор. — 8 шт
- часник — 4 зуб
- цукор — 0.5 ч.л.
Способ приготовления

Гриби моємо та розрізаємо на окремі грибочки

В кастрюлю складаємо все для маринада, часник пропускаємо через прес. Доводимо до кипіння.

Кидаємо грібі. Не бійтеся що маринаду мало.

Ось так буде через кілька хвилин. Варимо 15 хвилин. Даємо охолонути.

відкидаємо на друшляк

Приправляємо олією та цибулею.

Та смакуємо!
- Дата публикации: 20.01.19 - 19:44
- Добавлен в кулинарную книгу: 3
- Рейтинг:4.666665(средняя оценка: 4.7, всего голосов: 6)
Готувала такі, підтверджую що це дуже смачно.
Дякую, Оксана!
Як скоро!!!