Шоколадний творожний чізкейк

Шоколадний творожний чізкейк

Цей чизкейк можна готувати у вихідні, світкові дні.Він не потребує випічки.Смачний, поживний-смакуйте, на здоровя!!

Список ингредиентов

  • печиво мяке300г
  • вершкове масло150г
  • творог500г
  • сметана чи сливки200г
  • цукор150г
  • желатин20г
  • вода100мл
  • для глазурі какао2 ч.л.
  • для глазурі вершкове масло1 ст.л
  • для глазурі сметани3 ст.л
  • для глазурі цукру2 ст.л

Способ приготовления

Взяти печиво та вершкове масло.

Печиво ступкою ибо у блендері подрібнити до крошки.Вершкове масло розтопити.Усе змішати.

Утворену масу викласти в форму і поставити до холодильнику на 2-3 години.

Попередньо розпустити желатин у теплій воді.Взбити творог з сметаною.Влити туди желатин.Викласти у форму 2 шар.Поставити знову до холодильникана 2-3 години.

Зробити глазурь:вищеозначені какао, масло, сметану, цукор закипятити та остудити.Залити глазурю чізкейк, прикласити горішками.Смачного!