Шоколадний творожний чізкейк

Цей чизкейк можна готувати у вихідні, світкові дні.Він не потребує випічки.Смачний, поживний-смакуйте, на здоровя!!
- Время приготовления: 3 часа
- Количество порций: 8
- Кухня: Украинская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Смачне чаювання»
Список ингредиентов
- печиво мяке — 300г
- вершкове масло — 150г
- творог — 500г
- сметана чи сливки — 200г
- цукор — 150г
- желатин — 20г
- вода — 100мл
- для глазурі какао — 2 ч.л.
- для глазурі вершкове масло — 1 ст.л
- для глазурі сметани — 3 ст.л
- для глазурі цукру — 2 ст.л
Способ приготовления

Взяти печиво та вершкове масло.

Печиво ступкою ибо у блендері подрібнити до крошки.Вершкове масло розтопити.Усе змішати.

Утворену масу викласти в форму і поставити до холодильнику на 2-3 години.

Попередньо розпустити желатин у теплій воді.Взбити творог з сметаною.Влити туди желатин.Викласти у форму 2 шар.Поставити знову до холодильникана 2-3 години.

Зробити глазурь:вищеозначені какао, масло, сметану, цукор закипятити та остудити.Залити глазурю чізкейк, прикласити горішками.Смачного!
- Дата публикации: 20.01.19 - 19:41
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.