Бісквітне печиво з начинкою

Дуже смачне та ніжне бісквітне печиво з горіхово-шоколадною начинкою.
- Время приготовления: 45 минут
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Смачне чаювання»
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 180-200 г.
- яйця — 3 шт.
- цукор — 160 г.
- розпушувач тіста — 1 ч.ложка
- крохмаль кукурудзяний — 20 г.
- крім того
- горіхово-шоколадна паста — 2 ст.ложки
- подрібнені горіхи — 2-3 ст.ложки
- цукрова пудра для посипки
Способ приготовления

Для початку в сухий та чистий посуд відділити окремо білки від жовтків.

Збити спочатку білки, додавши половину цукру в стійку піну. Далі збити жовтки, з рештою цукру, добіла.

Борошно просіяти до миски з крохмалем та розпушувачем.

До білків додати збиті жовтки. За допомогою лопатки обережно перемішати.

Поступово до яєчної маси вмішати борошно з крохмалем.

Підготувати начинку: пасту( у мене домашнього приготування рецепт http://food.ua/recipes/41850) помістити в кондитерський мішок.
Горіхи подрібнити за допомогою ножа.
Перед формуванням печива вмикайте на розігрів духовку (180-190 гр.) оскільки підготовлене печиво слід негайно випікати.

Тісто перекласти в кондитерський мішок. Підготувати форму для випічки (у мене 42 на 46 см)
Відсаджувати з тіста продовгуваті смужки завдовжки см. 10-12, зберігаючи відстань одне від одного 2-3 см., далі нанести зверху вузький шар горіхово-шоколадної пасти, яку зверху покрити тістом.

Печиво посипати подрібненими горіхами(або мигдалевими пластівцями) й насамкінець притрусити шаром цукрової пудри за допомогою ситечка.
У мене вийшло дві бляшки по 9 шт.

Випікати печиво при температурі 180 градусів приблизно 12 хвилин, потрібно слідкувати, духовки у всіх різні.
Готове печиво залишити на кілька хвилин охолоджуватись у формі.


Печиво відразу після охолодження дуже повітряне і ніжне. З часом стає сухішим, тоді його смачно перед тим як з'їсти занурити на секунду в чай чи каву з молоком)))

Смачного!


Замість шоколадної пасти можна використати густий улюблений джем)

З такого печива можна також зробити неперевершени, славнозвісний, ніжний десерт))) Нутелла та горішки надають особливі нотки смаку. Що власне я й приготувала наступного дня)))
- Дата публикации: 21.01.19 - 20:48
- Добавлен в кулинарную книгу: 14
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 7)
Скажіть будь - ласка якої моделі у вас духовка? Завжди захоплююсь вашими рецептами та фото.
У мене ТМ HOTPOINT ARISTON (одна з вбудованих моделей) їй вже є трохи років....Дякую за відгук)) дуже приємно
Дуже красиво!
Дякую)